Despre reviziile periodice

Despre reviziile periodice

Reviziile periodice se efecueaza, in conformitate cu recomandarile producatorului auto, la atingerea unui parcurs prestabilit de km (in functie de producator 10.000 ,15.000, 20.000 sau 30.000 de km). Producatorii auto recomanda inlocuire uleiului pentru motor la primul prag atins, 1 an de la ultima inlocuire sau atingerea numarului de km prestabilit.

Despre întreținerea sistemului de frânare

Despre întreținerea sistemului de frânare

Întreținerea sistemului de frânare necesită, conform producătorilor, înlocuirea la fiecare doi ani a lichidului de frânare. Această cerință se datorează faptului că lichidul de frânare este higroscopic (absoarbe umiditatea din aer) în consecință scade temperatura de fierbere a lichidului de frânare, rezultând, la supraîncălzirea lui, apariția bulelor de aer in sistemul de frânare, ceea ce are ca urmare o eficacitate scăzută a sistemului de frânare (frână moale, elastică).

Despre filtrele de particule ( DPF )

Despre filtrele de particule ( DPF )

Pentru evitarea unor probleme de funcționare a sistemului de tratare a gazelor ( ‚înfundarea DPF’ în termeni populari) trebuie respectate obligatoriu câteva condiții :

logo autohelp

Acest website folosește cookies pentru îmbunătațirea experienței utilizatorului sau vizitatorului. Navigând în continuare pe acest site, îți exprimi acceptul expres cu privire la utilizarea tehnologiei de utilizare a cookie-urilor pentru această platformă.